Ghislaine Narayanane

Oqali's Scientific coordinator

Ghislaine Narayanane

ghislaine.narayanane@inrae.fr
Tel : +33 (0)1 89 10 10 29

 

 

INRAE-Paris-Saclay Applied Economics
22 place de l’Agronomie
CS 20040
91 123 Palaiseau Cedex
FRANCE

Research fields

Climate change and adaptation of agriculture and forestry, land use, their changes and forestry (LULUCF), pollution control, ownership of utilities, water resources management.

 

Selected publications

Molle, O.; Allais, O.; Narayanane, G.; Soler, L.-G.; Dulieu, J.; Giraudeau, B.;Holler, M.; Malfatto, S.; Trichard, M.; Trocellier, L.
Etude l'évolution du secteur des Plats cuisinés ambiants - Oqali - Données 2010, 2016 et 2020 : Evolution du secteur entre 2010, 2016 et 2020 - Rapport détaillé
INRAE PSAE - Oqali, (2023). 452 p.
More information

Malfatto, S.; Allais, O.; Molle, O.; Narayanane, G.; Soler, L.-G.; Dulieu, J.; Giraudeau, B.; Holler, M.; Trocellier, L.
Report on the evolution of industrial biscuits and cakes sector - Oqali -2008, 2011 and 2018 data
Etude d'évolution du secteur des Biscuits et gâteaux industriels - Oqali - Données 2008, 2011 et 2018
Palaiseau : INRAE PSAE - Oqali, 2022). 274 p.
More information

Champion, M.; Molle, O.; Allais, O.; Narayanane, G.; Soler, L.G.; Dulieu, J.; Giraudeau, B.; Holler, M.; Landreau, M.; Malfatto, S.; Martinovic, L.; Nikolic, G.; Trocellier, L.
Etude d'évolution du secteur des Céréales pour le petit-déjeuner - Oqali - Données 2008, 2011 et 2018
INRAE ALISS - Oqali. 2020, 284 p.
More information

Kyureghian, G.; Narayanane, G.;Martinovic, L.; Stévenin, F.; Allais, O.; Guinet, N.; Boizot-Szantai, C.; Soler, L.G.
Évolution des parts de marché des marques engagées dans la démarche nutri-score en France entre 2018 et 2020
Document de travail. (2020)
More information

Landreau, M.; Allais, O.; Molle, O.; Narayanane, G.; Soler, L.G.; Champion, M.; Dulieu, J.; Malfatto, S.; Martinovic, L.; Nikolic, G.; Trocellier, L.
Etude du secteur des Confiseries – Oqali – Données 2017
INRAE ALISS - Oqali. 2020
More information

Champion, M.; Molle O.; Narayanane, G.
La qualité nutritionnelle de l’offre alimentaire s’améliore-t-elle ?
in : Innovations Agronomiques, INRAE, (2019), n°78, 11 p.
More information

 

List of publications with abstracts, URL or full text generated by "Hal-Inrae" (bibliographic database which lists the publications of INRAE researchers)